Bedankt dat u een gift wilt doen aan vzw Meegaan. U kan kiezen om rechtstreeks op deze site een gift te doen of dit te regelen met uw bank. Vul in de twee gevallen onderstaand formulier in om een vlotte verwerking van uw fiscaal attest te garanderen.

Vanaf 40€ ontvangt u volgend jaar een fiscaal attest.

Noteer dat Meegaan op transacties met bancontact kosten betaalt.

Een warme dank aan al onze gulle, lieve peters en meters.

Het Meegaan team

Wens je de donatie rechtstreeks met je bank te regelen?

Vul dan wel onderstaand formulier in om je gegevens achter te laten en ons de mogelijkheid te bieden je fiscaal attest op te sturen. Sinds 1/1/2024 is het opgeven van het RRN of Ondernemingsnummer verplicht om een fiscaal attest te verkrijgen.

Meegaan vzw is erkend als goede doel, daardoor komen rechtstreekse giften aan de vzw in aanmerking voor een fiscaal attest vanaf 40€.

Je kan ervoor kiezen om een éénmalige gift te doen of om een maandelijks bedrag naar keuze op onze rekening te storten:

BE63 7340 5135 1708

om je gift te doen, klik op de knop hiernaast

Wat we met je gift kunnen realiseren.

Naast de dagelijkse ondersteuning van onze medewerkers - wat veel geld kost, onder andere voor de  lonen van onze agogen - hebben we projecten om onze medewerkers telkens betere kansen te geven.

Bruut-11
logo tBruut licht 2023-2

Een koeltoog voor tBruut

Bij bakkersatelier tBruut breiden we stelselmatig ons aanbod uit. Een struikelblok: we hebben geen koeltoog, waardoor ons aanbod in gebakjes beperkt blijft

IMG_20220307_144733438_PORTRAIT
ikaros logo 2023 nl (4000 x 2000 px)

Groeiatelier Ikaros

We hebben een ruimte achter de bakkerij verbouwd, het groeiatelier is begin 2022 opgestart. Dit is hoogstnoodzakelijk, om onze medewerkers de kans te geven om basisvaardigheden op te doen en door te groeien naar de bakkerij.

We hebben nog veel keukenmateriaal nodig om volledig operationeel te zijn.