Onze vrijwilligers

Ah, onze vrijwilligers! Het is alsof het bij Meegaan het hele jaar door hittegolf is, zo veel warmte! Ze zijn overal: in de bakkerij om onze medewerkers te ondersteunen, achter een computer voor administratief werk, marketing of boekhouding, op een werf voor verbouwingen of andere klusjes, onderweg voor sponsoring of naar klanten van de bakkerij. Of gewoon, van tijd tot tijd, om een handje bij te steken bij activiteiten of voor een feestje. We kunnen ze niet genoeg bedanken, niet alleen voor hun inzet, maar ook voor wie ze zijn, voor hun glimlach, voor hun geloof in Meegaan.

Alain – Anne – Ariane – Arlette – Audrey – Benoît – Bernard – Chris – Claire – Coline – Corry – Fabian – Frank – Frauke – Greet – Gustaaf – Isabelle – Jacqueline – Jean – Jennifer – Joceline – Kirsten – Kristel – Laurie – Lieven – Linde – Loise – Luna – Magda – Marguerite – Marleen – Martine – Melissa – Minne –  Nicole – Philippe – Raisa – Remke – Richard – Sabine – Sarah – …

Martine:
Ik heb veertig jaar ervaring met vrijwilligerswerk. Nog nooit eerder heb ik in zo'n warme, enthousiasmerende omgeving gewerkt.

Kom bij ons vrijwilligen!

Klik op de link hiernaast voor de laatste vacatures:

Of vul het contactformulier hieronder in.

Mia Stevens

Mia heeft jarenlange ervaring als agogisch directeur en als trainer/coach in de zorg. De laatste jaren heeft ze trainingen gegeven in het Eigen Initiatief Model , een methodiek om de eigenwaarde en de zelfstandigheid van mensen met een verstandelijke beperking te versterken en te bevorderen.

Het eigen Initiatief Model

Het model is eind jaren tachtig in Nederland ontwikkeld tbv werknemers (medewerkers) van de Sociale Werkvoorziening (SW-bedrijven). Het gaat over mensen met een verstandelijke beperking en/of een arbeidshandicap.

Het doel van het model was het verhogen van:

  • de inzetbaarheid van de medewerkers,
  • de verantwoordelijkheidszin tegenover hun taak,
  • hun flexibiliteit tegenover regelmatige productwisselingen

Om meer te weten over dit model, klik hier