Bruut voor de buurt

Het project Bruut voor de Buurt van Meegaan is één van de 38 projecten die door Gsport Vlaanderen uitgekozen werden voor hun crowdfundingactie 2021.

  • Met dit project willen we onze medewerkers verder laten groeien, namelijk door ze aan het bewegen te krijgen, maar ook door hen dichter bij de mens te brengen en ze zo beter laten integreren.
  • We willen ook de voetafdruk van onze projecten zo klein houden. Daarom ook de keuze van elektrische fietsen, die voor een deel leveringen met de auto moeten vervangen.
  • Het doel is ook om de klanten van het bakkersatelier die minder mobiel zijn de gelegenheid te geven om hun brood aan huis geleverd te krijgen.

Hoe willen we dit bereiken? Door onze medewerkers een broodronde te laten uitvoeren met een bakfiets, samen met een begeleider.

De crowdfunding

Hoe werkt het?

Meegaan tracht om het bedrag van 3232 euro op te halen via acties en via giften. Als dit lukt, krijgen we nog eens 1,5 maal dat bedrag van Gsport Vlaanderen.

Hiermee kunnen we de aankoop financieren van 1 bakfiets voor onze medewerkers en 1 elektrische fiets voor een begeleider.

Jij kunt helpen

  • Spreid het nieuws rond, win zieltjes voor ons.
  • Doe je eigen duitje in het zak: doe een gift

2 manieren om te doneren:

Vul onderstaand formulier en doe een gift rechtstreeks op onze giftenformulier. Voor giften vanaf 40€ krijg je volgend jaar een fiscaal attest waarmee je 40% van het bedrag met je belastingen kunt terugkrijgen.


Ga naar de pagina van Meegaan op de website van Gsport Vlaanderen door op het logo hieronder te klikken.